ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η TS Lines επιστρέφει στον Ειρηνικό

17:07 - 07 Οκτ 2021 | Ναυτιλία
Η TS Lines επιστρέφει στον Ειρηνικό
Με ταχεία επέκταση, η ναυτιλιακή TS Lines από την Ταϊβάν, έχει γίνει η τελευταία εταιρεία εντός της Ασίας που ξεκίνησε να «ανθίζει» στο αναπτυσσόμενο εμπόριο στον Ειρηνικό.

Η εταιρεία μόλις ξεκίνησε την υπηρεσία North West 1 που συνδέει την Κίνα με τον Καναδά. Η υπηρεσία είναι αυτόνομη, και διαθέτει πέντε πλοία στην περιοχή, χωρητικότητας 1.750 έως 2.250 teu τα οποία κάνουν το δρομολόγιο Nansha, Shekou, Shanghai, Qingdao, Vancouver, Nansha.

Η τελευταία φορά που η TS Lines είχε μεταφέρει εμπορευματοκιβώτια μέσω του Ειρηνικού ήταν πριν από 10 χρόνια σε συνεργασία με την πλέον αποτυχημένη Hainan PO Shipping.

Η αξιοσημείωτη αύξηση των περιφερειακών ασιατικών ναυτιλιακών εταιρειών σε αυτή τη διαδρομή φέτος έχει οδηγήσει τα πλοία που δεν βρίσκονται σε καμία από τις τρεις μεγάλες συμμαχίες (2M, THE Alliance και Ocean Alliance) να αντιπροσωπεύουν περίπου το ένα τρίτο της συνολικής κίνησης μεταξύ Κίνας και Βόρειας Αμερικής.

 

Η είσοδος της TS Lines στο εμπόριο έρχεται σε μια εποχή όπου τα επιπεδα ναύλων, ενώ είναι ακόμα εντυπωσιακά υψηλά, φαίνεται να έχουν κορυφωθεί και βρίσκονται σε πτωτική πορεία σύμφωνα με τα δεδομένα της εβδομάδας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.