ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος είναι ο νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Αγγελικούση

08:04 - 14 Οκτ 2021 | Ναυτιλία
Ποιος είναι ο νέος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Αγγελικούση
Η Angelicoussis Shipping Group, η μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία στην Ελλάδα με έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς στόλους στον κόσμο, ανακοίνωσε τον διορισμό του Sveinung Støhle στο νέο ρόλο του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου.

Ο Støhle, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Höegh LNG την 1η Νοεμβρίου, έχει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) με ναυτιλιακές εταιρείες και εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου. Θα ενταχθεί στην ανώτερη διοικητική ομάδα του Ομίλου Αγγελικούση στην Αθήνα.

«Η εκτεταμένη εμπειρία του Sveinung στον κλάδο σίγουρα θα προσθέσει δύναμη, βάθος και ποιότητα στην υπάρχουσα ανώτερη διοικητική ομάδα μας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τον Sveinung, σχετικά με τις πολλές βραχυπρόθεσμες μεταβατικές προκλήσεις και ευκαιρίες στον κλάδο μας», δήλωσε η Μαρία Αγγελικούση, διευθύνουσα σύμβουλος του Angelicoussis Group, η οποία ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας αυτό το καλοκαίρι.

Από τη μεριά του, ο Støhle είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω αυτή τη μοναδική ευκαιρία να γίνω μέλος του Ομίλου Αγγελικούση και ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τη Μαρία και την ομάδα για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη της εταιρείας στο μέλλον».

Ο Støhle υπηρέτησε ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Höegh LNG από το 2005 και ως διευθύνων σύμβουλος της Höegh LNG Partners από τον Αύγουστο του 2020. Ήταν επίσης διευθυντής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Höegh LNG Partners και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Avenir LNG.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:06 - 14 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.