ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η MOL παίρνει δάνειο για το πλοίο ανεφοδιασμού LNG

15:47 - 02 Νοε 2021 | Ναυτιλία
Η MOL παίρνει δάνειο για το πλοίο ανεφοδιασμού LNG
Η ιαπωνική ναυτιλιακή εταιρεία Mitsui O.S.K. Η Lines (MOL) υπέγραψε ένα δάνειο που συνδέεται με τη μετάβαση για να χρηματοδοτήσει «ένα από τα μεγαλύτερα» πλοία ανεφοδιασμού υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στον κόσμο και το πρώτο που θα εδρεύει στη Γαλλία, το Gas Vitality.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δάνειο χορηγείται από τη γαλλική πολυεθνική επενδυτική τράπεζα και εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Societe Generale (SocGen) και τον ιαπωνικό πολυεθνικό τραπεζικό οργανισμό Sumitomo Mitsui Banking Corporation, που ενεργούν ως δανειστές και συντονιστές βιωσιμότητας.

Η δομή του δανείου είναι σύμφωνη με ένα χρηματοδοτικό πλαίσιο μετάβασης και ένα μέσο που συνδέεται με τη βιωσιμότητα. Η DNV Business Assurance Japan, ως οργανισμός εξωτερικού ελέγχου, έχει αξιολογήσει την καταλληλότητα του πλαισίου και την καταλληλότητα της ιαπωνικής ναυτιλιακής εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η DNV παρείχε αξιολόγηση καταλληλότητας για το πλαίσιο, εφαρμόζοντας αρχές και κατευθυντήριες γραμμές δανείων που συνδέονται με τη βιωσιμότητα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.