ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η NYK συμμετέχει στο sprint για παραγγελίες πλοίων μεταφοράς υγραερίου/αμμωνίας

13:36 - 02 Δεκ 2021 | Ναυτιλία
Η NYK συμμετέχει στο sprint για παραγγελίες πλοίων μεταφοράς υγραερίου/αμμωνίας
Η ναυτιλιακή εταιρεία της Ιαπωνίας, Nippon Yusen Kaisha (NYK), συμμετέχει και αυτή, στον αγώνα δρόμου άλλων ιαπωνικών ναυτιλιακών με παραγγελίες στην Kawasaki Heavy Industries (KHI) για ένα πλοίο μεταφοράς υγραερίου (LPG) και υγροποιημένης αμμωνίας (NH3), χωρητικότητας 86.700 κυβικών μέτρων που τροφοδοτείται από LPG.

Το πλοίο μήκους 230 μέτρων θα παραδοθεί από το Sakaide Works της KHI το 2024 και θα είναι εξοπλισμένο με ξεχωριστές δεξαμενές φορτίου σχεδιασμένες να μεταφέρουν LPG και υγροποιημένη αμμωνία ταυτόχρονα.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί για την τελευταία παραγγελία, η οποία αντιπροσωπεύει το πέμπτο πλοίο μεταφοράς LPG/αμμωνίας της Kawasaki Heavy, το δωδέκατο έργο μεταφοράς LPG με καύσιμα LPG και το 75ο φορέα LPG συνολικά.

Η νέα κατασκευή θα πληροί τα πιο πρόσφατα πρότυπα εκπομπών SOx που ορίζονται από τον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό και τους κανονισμούς Φάσης 3 της EEDI. Η K Line και η Eneos παρήγγειλαν επίσης τα ίδια πλοία χωρητικότητας 86.700 κυβικών μέτρων που κινούνται με LPG νωρίτερα φέτος. Αυτά τα πλοία θα εισέλθουν στην αγορά το 2023.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.