ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Trafigura αποκτά πλειοψηφικό μερίδιο σε πλατφόρμα ηλεκτρικής ενέργειας

12:03 - 03 Δεκ 2021 | Ναυτιλία
Η Trafigura αποκτά πλειοψηφικό μερίδιο σε πλατφόρμα ηλεκτρικής ενέργειας
Η Trafigura US Holdings, Inc, εξ ολοκλήρου, έμμεση θυγατρική στις ΗΠΑ της ελβετικής εταιρείας μεταφορών, Trafigura Group Pte Ltd, απέκτησε πλειοψηφικό μερίδιο στην πλατφόρμα συναλλαγών ηλεκτρικής ενέργειας Energy Renaissance LLC.

Η Energy Renaissance ιδρύθηκε από την ιδιωτική εταιρεία Denver Energy Group LLC (DEG), μια επιχείρηση εμπορίας ενέργειας με γνώμονα την τεχνολογία. Η ομάδα υψηλά ειδικευμένου εμπορικού προσωπικού της DEG χρησιμοποιεί μια σειρά αποκλειστικής τεχνολογίας για να επικεντρωθεί στις βραχυπρόθεσμες αγορές ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ.

Το μερίδιο του Ομίλου Trafigura στην πλατφόρμα Energy Renaissance προάγει τις τρέχουσες δυνατότητες συναλλαγών με την προσθήκη τεχνολογίας πρόβλεψης, εξειδικευμένων προσαρμοσμένων εφαρμογών και εκλεπτυσμένων ιδιόκτητων διαδικασιών για τη συλλογή δεδομένων, την ανάλυση πληροφοριών, τον εντοπισμό στρατηγικών συναλλαγών και την εκτέλεση συναλλαγών.

Η νέα κοινοπραξία θα επιταχύνει την είσοδο της Trafigura στις αγορές ISO (ανεξάρτητος διαχειριστής συστήματος) της Βόρειας Αμερικής και θα συμβάλει στην ανάπτυξη του τμήματος ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας του Ομίλου, συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες εμπορικές δυνατότητες στις αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

Η επιχείρηση αναπτύσσει υπηρεσίες που θα βοηθήσουν την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας καθώς μετατοπίζεται γρήγορα από την εξάρτηση από ορυκτά καύσιμα σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως η αιολική και η ηλιακή ενέργεια.

Η τεχνογνωσία της Trafigura στη διαχείριση κινδύνου και τιμών θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις κοινής ωφελείας και τους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές να προσαρμοστούν σε έναν νέο κόσμο κυμαινόμενης προσφοράς.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:02 - 03 Δεκ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.