ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Synergy σφραγίζει συμφωνία διαχείρισης πλοίων της Oldendorff Carriers

17:04 - 07 Δεκ 2021 | Ναυτιλία
Η Synergy σφραγίζει συμφωνία διαχείρισης πλοίων της Oldendorff Carriers
Η Synergy Marine, θυγατρική του Ομίλου Synergy της Σιγκαπούρης, υπέγραψε συμφωνία για τη διαχείριση μέρους του στόλου πλοίων μεταφοράς χύδην φορτίου που ανήκει στη γερμανική Oldendorff Carriers.

Η σύμβαση με την Synergy Group ξεκινά με την πλήρη τεχνική διαχείριση 17 πλοίων της Oldendorff, που περιλαμβάνουν εννέα πλοία κατηγορίας post-panamax και οκτώ baby capes. Η συμφωνία περιλαμβάνει την ανάπτυξη της πλατφόρμας ψηφιακής αποστολής της Synergy, η οποία διασφαλίζει την ανάπτυξη δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

«Η Synergy είναι γνωστή ως διαχειριστής ποιότητας με σπουδαίο ιστορικό ασφάλειας και λειτουργίας. Καθώς προσβλέπουμε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ναυτιλία, συμπεριλαμβανομένης της απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές και του τρόπου εφαρμογής της τελευταίας τεχνολογίας τη στιγμή που ψηφιοποιείται η ναυτιλία, γνωρίζουμε ότι η Synergy θα είναι επίσης ένας φανταστικός συνεργάτης τεχνικής σκέψης», δήλωσε ο Dexter Jeremiah, διευθύνων σύμβουλος της Oldendorff Carriers.

«Η Oldendorff Carriers είναι ένα από τα σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας ναυτιλίας και μας τιμά που μας αναθέτεται η διαχείριση μέρους του στόλου της», δήλωσε ο Rajesh Unni, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Synergy.

Η Synergy διαχειρίζεται πλέον ένα διαφοροποιημένο στόλο με περισσότερα από 500 πλοία. Ο όμιλος έχει ένα δίκτυο 25 γραφείων σε 13 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 18.000 ναυτικούς. Τον Σεπτέμβριο, η Synergy ανέλαβε το σύνολο των εργασιών τεχνικής διαχείρισης της Maersk Tankers.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.