ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Samsung Heavy Industries: Παραγγελία $622 εκατ. για 3 πλοία LNG

16:36 - 08 Δεκ 2021 | Ναυτιλία
Samsung Heavy Industries: Παραγγελία $622 εκατ. για 3 πλοία LNG
Το νοτιοκορεατικό ναυπηγείο Samsung Heavy Industries (SHI) έλαβε παραγγελίες για τρία νέα πλοία μεταφοράς Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) συνολικού ύψους 622 εκατομμυρίων δολαρίων (733,9 δισεκατομμύρια γουόν).

Αναλυτικότερα, το ναυπηγείο έλαβε αυτές τις παραγγελίες από μια ναυτιλιακή εταιρεία των Βερμούδων και από μια ναυτιλιακή εταιρεία της Ωκεανίας.

Η παράδοση των πλοίων μεταφοράς LNG θα γίνει μέχρι τον Ιανουάριο του 2025, σύμφωνα με τη Samsung Heavy Industries.

Με αυτή τη σύμβαση, τα ναυπηγεία δήλωσαν ότι αύξησαν τις παραγγελίες τους φέτος σε 78 πλοία και 11,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Έτσι, ξεπέρασαν τον ετήσιο στόχο των 9,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων κατά 30%.

Από αυτά τα 78 πλοία, τα 20 είναι πλοία μεταφοράς LNG, τα 44 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και τα 14 πλοία μεταφοράς αργού πετρελαίου. Η εταιρεία είναι ιδιαίτερα περήφανη για το ποσοστό των φιλικών προς το περιβάλλον πλοίων που μπορούν να χρησιμοποιούν LNG μεταξύ των παραγγελιών. Από τη συνολική παραγγελία, αυτά τα πλοία καταλαμβάνουν το 70 τοις εκατό (47 πλοία, 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια).

Η Samsung Heavy Industries αναμένει ότι η ζήτηση για προϊόντα LNG θα συνεχιστεί, ως ανταπόκριση στους κανονισμούς του ΙΜΟ για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου. Ο σχεδιασμός αυτών των πλοίων ελαχιστοποιεί τις εκπομπές CO2 και την ολίσθηση μεθανίου από τη λειτουργία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.