ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εταιρεία «έξυπνων» σκάφων πολυτελείας συστήνεται στην Ελλάδα

17:56 - 21 Δεκ 2021 | Ναυτιλία
Εταιρεία «έξυπνων» σκάφων πολυτελείας συστήνεται στην Ελλάδα
Ο Όμιλος Fais, με ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά, διευρύνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και συστήνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την RAND Boats, μοντέρνα εταιρεία παραγωγής καινοτόμων και σύγχρονων αθλητικών σκαφών.

Πιο συγκεκριμένα, η RAND Boats ιδρύθηκε και εδρεύει στην Κοπεγχάγη της Δανίας με ρίζες στο σκανδιναβικό design και χαρακτηρίζεται από την παράδοση δεξιοτεχνίας του τόπου προέλευσής της. Παράγει «έξυπνα» σκάφη πολυτελείας μεγάλης αξιοπιστίας που, με τις πλέον σύγχρονες τακτικές, σέβονται το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και αποτελούν συνώνυμο της ιδανικής εμπειρίας ναυσιπλοΐας.

Η RAND Boats με δύο σειρές, την Privilege και τη Discovery, διαθέτει σκάφη με κορυφαίο design και άνετους χώρους, προσφέροντας λειτουργικότητα και πολυτέλεια στην θάλασσα. Η σειρά Privilege θέτει νέο πρότυπο σχεδιασμού και βιωσιμότητας στη θάλασσα, με σκάφη σε ηλεκτρική και βενζινοκίνητη version, ενώ η σειρά Discovery είναι μια απόδειξη των καλύτερων μηχανοκίνητων σκαφών με εξαιρετικά γρήγορες και ισχυρές επιδόσεις. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τα μισά υλικά από αυτά που χρησιμοποιούνται συνήθως στην κατασκευή σκαφών της ίδιας κατηγορίας, συνδυάζοντάς τα με ανακυκλώσιμα υλικά, υπογραμμίζοντας την οικολογική συνείδησή της.

Ο Όμιλος Fais με τις συνεργασίες του συνεχίζει να επεκτείνει το portfolio των εμπορικών του σημάτων και στέκεται δίπλα στους καταναλωτές, δίνοντάς τους premium επιλογές με μία μεγάλη ποικιλία τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική αγορά, ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη τους. Πλέον ταυτίζεται και με την ναυσιπλοΐα, στο πιο ιδανικό μέρος του κόσμου για την εν λόγω δραστηριότητα, την Ελλάδα, με σκάφη από τη RAND για μοναδικές στιγμές και αποδράσεις στη θάλασσα. H RAND έρχεται να ενισχύσει το Yachting Division του Ομίλου, στο οποίο ήδη ανήκουν τα πολυτελή yachts Princess και τα ταχύπλοα σκάφη Axopar.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.