ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το λιμάνι της Βιρτζίνια σπάει ετήσιο ρεκόρ όγκου εμπορευματοκιβωτίων

12:56 - 13 Ιαν 2022 | Ναυτιλία
Το λιμάνι της Βιρτζίνια σπάει ετήσιο ρεκόρ όγκου εμπορευματοκιβωτίων
Το λιμάνι της Βιρτζίνια ανακοίνωσε την πιο παραγωγική χρονιά που έχει καταγραφεί, έχοντας επεξεργαστεί περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια TEU το 2021.

Ο Stephen A. Edwards, Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικός διευθυντής της Λιμενικής Αρχής της Βιρτζίνια, δήλωσε: «Διατηρήσαμε την εστίασή μας και προσφέραμε την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του με σταθερή απόδοση, εξυπηρέτηση πελατών και ποσότητα ρεκόρ φορτίου».

Το λιμάνι έκλεισε τη χρονιά του έχοντας επεξεργαστεί περισσότερα από 325.000 TEU τον Δεκέμβριο, καθιστώντας τον, τον πιο παραγωγικό μήνα στην ιστορία, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ τον Οκτώβριο με 318.000 TEU.

Συγκριτικά, οι όγκοι του περασμένου Δεκεμβρίου είχαν αύξηση σε σχέση με εκείνους του Δεκεμβρίου του 2020 κατά 25%, που μεταφράζεται σε περισσότερα από 65.000 TEU.

«Έχουμε στην κατοχή μας και λειτουργούμε τους τερματικούς και το Hampton Roads Chassis Pool και αυτό επιτρέπει τη γρήγορη λήψη αποφάσεων που διασφαλίζει ότι κάνουμε το σωστό για τον πελάτη εντός των δυνατοτήτων της επιχείρησης», σημείωσε ο Edward, προσθέτοντας ότι «Οι χρήστες του λιμανιού της Βιρτζίνια έχουν καταλάβει το μοντέλο της Βιρτζίνια και ο ρόλος που παίζει στην επιτυχία μας δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.