ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΗΠΑ: Επενδύουν $4 δισ. σε υποδομές λιμένων και πλωτών οδών

12:24 - 24 Ιαν 2022 | Ναυτιλία
ΗΠΑ: Επενδύουν $4 δισ. σε υποδομές λιμένων και πλωτών οδών
Το Σώμα Μηχανικών Στρατού των ΗΠΑ έχει λάβει χρηματοδότηση 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσω του νέου Δικομματικού Νόμου για τις Υποδομές για το οικονομικό έτος 2022, επενδύσεις που έχουν στόχο τη βελτίωση των λιμανιών και των πλωτών οδών.

Τα κεφάλαια θα επιτρέψουν στο Σώμα Στρατού να ξεκινήσει έργα για την επέκταση της χωρητικότητας σε βασικά λιμάνια, τη διέλευση μεγαλύτερων πλοίων και την περαιτέρω ενίσχυση της ικανότητας της χώρας να διακινεί αγαθά. Αυτές οι παραθαλάσσιες επενδύσεις θα συμπληρώσουν τις ήδη ανακοινωθείσες επενδύσεις στην ξηρά σε λιμάνια και σε όλη την αλυσίδα διακίνησης εμπορευμάτων.

Μια επένδυση 8 εκατομμυρίων δολαρίων θα βελτιώσει την εμπορική ναυσιπλοΐα και θα επιτρέψει σε μεγαλύτερα και περισσότερα πλοία να περνούν από το λιμάνι του Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, μέρος του μεγαλύτερου λιμενικού συγκροτήματος της χώρας.

Στο Νόρφολκ Χάρμπορ της Βιρτζίνια, το οποίο διακίνησε 67% περισσότερα εμπορευματοκιβώτια το 2021 από ό,τι πριν από 10 χρόνια, μια επένδυση 69 εκατομμυρίων δολαρίων θα εμβαθύνει και θα διευρύνει τα ναυτιλιακά κανάλια του λιμανιού για τη βελτίωση της πλοήγησης και την ασφαλέστερη πρόσβαση για μεγαλύτερα εμπορικά και ναυτικά πλοία.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:25 - 24 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.