ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τηλεδιάσκεψη κορυφής CSSC- CMA CGM: Οι στρατηγικοί στόχοι

11:22 - 26 Ιουν 2022 | Ναυτιλία
Τηλεδιάσκεψη κορυφής CSSC- CMA CGM: Οι στρατηγικοί στόχοι
Στις 17 Ιουνίου, η China State Shipbuilding Corporation και η CMA CGM πραγματοποίησαν μια τηλεδιάσκεψη υψηλού επιπέδου για να συζητήσουν τις μελλοντικές τάσεις ανάπτυξης της ναυτιλιακής αγοράς και τους τύπου πλοίων.

Ο Lei Fanpei, Πρόεδρος της CSSC, εξέφρασε την εκτίμηση και τα συγχαρητήριά του για τα λαμπρά επιτεύγματα της CMA CGM υπό την ηγεσία του Προέδρου Saadé τα τελευταία χρόνια και παρουσίασε την επιχειρηματική ανάπτυξη της CSSC.

Ο Fanpei δήλωσε ότι η νεοσυσταθείσα China State Shipbuilding Corporation έχει καθιερώσει τον στρατηγικό στόχο της οικοδόμησης ενός ναυτιλιακού ομίλου παγκόσμιας κλάσης με προτεραιότητα την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα και ισχυρή διεθνή ανταγωνιστικότητα.
 
Από το 2012, τα δύο μέρη έχουν υπογράψει μια σειρά από έργα ορόσημο, με περισσότερα από 50 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων διαφορετικών προδιαγραφών.

Ο Saadé ευχαρίστησε την CSSC για την υποστήριξη και τη βοήθειά της στην CMA CGM και συμφώνησε με την πρόταση συνεργασίας του Lei Fanpei.

Η CSSC έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια διαδοχικά πολλές μεγάλες παραγγελίες άνω των 10 δισεκατομμυρίων γιουάν από την CMA CGM και έχει σφυρηλατήσει μια σχέση φιλικής και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με την CMA CGM.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.