ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπέρ των ταμειακών μηχανών στα βενζινάδικα ο ΣΕΕΠΕ

16:26 - 14 Ιαν 2010 | Οικονομία
Τη θέση του ξεκαθαρίζει ο Σύνδεσμος Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ), καθώς με δελτίο Τύπου σχετικά με δημοσιεύματα στο τύπο αναφορικά με την εφαρμογή του μέτρου των Ταμειακών Μηχανών στα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι πάγια θέση του Συνδέσμου είναι η ''άμεση χρήση ταμειακών μηχανών, χωρίς να είμαστε αντίθετοι στην εγκατάσταση συστήματος ελέγχου εισροών-εκροών που μπορεί όμως να γίνει σε επόμενη φάση''.    

Ειδικότερα, αναφέρεται πως ''η εφαρμογή του μέτρου των Ταμειακών Μηχανών είναι επιτακτική και θα αποτελέσει αφετηρία στη καταγραφή της κίνησης των καυσίμων στα πρατήρια και δε θα πρέπει να συνδεθεί με άλλες προϋποθέσεις (όπως εξάλλου συμβαίνει σε όλα τα Κράτη-Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και σε όλους τους άλλους επαγγελματίες).

Οποιαδήποτε άλλη αιτίαση είναι απλά παραπλανητική και αποσκοπεί στην αναβολή και ενδεχομένως στην μη εφαρμογή της χρήσης Ταμειακών Μηχανών.

Η άμεση εφαρμογή του μέτρου των Ταμειακών Μηχανών – χωρίς αναβολές ή αναστολές - είναι θέμα βούλησης της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών.''

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.