ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λ. Κατσέλη: Υπό την εποπτεία της ΤτΕ το Αναπτυξιακό Ταμείο

18:33 - 19 Φεβ 2010 | Οικονομία
Τη συνολική εποπτεία του Ελληνικού Αναπτυξιακού Ταμείου θα έχει η Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με δηλώσεις της Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λούκα Τ. Κατσέλη, μετά τη συνάντηση της με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιώργο Προβόπουλο.
Η κ. Κατσέλη δήλωσε πως το Αναπτυξιακό Ταμείο, θα μπορεί να συμμετέχει ενεργά στην προώθηση μεγάλων αναπτυξιακών σχεδίων στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι θα γίνει αναλυτική παρουσίαση σχετικά με το κεφάλαιο, εφόσον έχουμε και εγγράφως τη συμμετοχή των ξένων χρηματοπιστωτικών οργανισμών, αλλά και όλων των συμμετεχόντων.

Από τη μεριά του ο κ. Γ. Προβόπουλος ανέφερε ότι «η Υπουργός και οι συνεργάτες της είχαν την καλοσύνη να με ενημερώσουν για τα σχέδια, τα οποία πραγματικά είναι φιλόδοξα. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε και κάποιες πρώτες απόψεις. Αλλά, όπως αντιλαμβάνεστε, το είπε και η Υπουργός προηγουμένως, αυτή είναι μια πρώτη συνάντηση. Είναι κάποια θέματα, όπως αυτό που είπατε, που είναι σε εξέλιξη. Με τον καιρό θα συνεχιστούν οι διαβουλεύσεις και θα καταλήξουμε κάπου, φαντάζομαι αρκετά σύντομα.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.