ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο Ισραήλ ο Χ. Παμπούκης

20:41 - 12 Οκτ 2010 | Οικονομία
Η χαρτογράφηση των πεδίων συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, οι σχέσεις των οποίων έχουν πρόσφατα αναβαθμιστεί στα πεδία της διπλωματίας, της οικονομίας και της ασφάλειας, καθώς και ο σχεδιασμός για τις κατευθύνσεις σε μελλοντικές δραστηριότητες, ήταν ο σκοπός της διήμερης επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Ισραήλ ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον υπουργό Επικρατείας Χ. Παμπούκη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή του.
Στην επίσκεψη που ολοκληρώθηκε χτες και η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των επαφών που είχαν προηγηθεί μεταξύ των πρωθυπουργών των δύο χωρών, συμμετείχαν εκτός από τον κ. Παμπούκη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Δόλλης και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ιωάννης - Αλέξιος Ζέπος,

Στο πλαίσιο αυτό, η ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής, τον υπουργό Βιομηχανίας, Εμπορίου και Εργασίας, καθώς επίσης και με ανώτερους αξιωματούχους της κυβέρνησης, με σκοπό την προώθηση των υπό διαμόρφωση σχεδίων.

Επιπλέον, συμφωνήθηκε ότι, η περαιτέρω συνεργασία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του γραφείου του ισραηλινού πρωθυπουργού, επικουρούμενου από το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών και από τον ορισμένο από τον Έλληνα πρωθυπουργό, υπουργό Επικρατείας, Χ. Παμπούκη, επικουρούμενο από τον υφυπουργό Εξωτερικών, Δ. Δόλλη και το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών, Ι.-Α. Ζέπο.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.