ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Κίνα για επενδύσεις ο Χάρης Παμπούκης

11:35 - 11 Απρ 2011 | Οικονομία
Επίσημη επίσκεψη στην Κίνα πραγματοποιεί από τη Δευτέρα ο Υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, για να πραγματοποιήσει με κρατικούς αξιωματούχους και επιχειρηματικούς φορείς.

Ο κ. Παμπούκης συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου της COSCO Captain Wei Jiafou στα γραφεία της εταιρείας στο Πεκίνο, και με τον Πρόεδρο της China Industrial Overseas Development and Planning Association κ. FAN Chunyong.
Ο Υπουργός Επικρατείας θα συναντηθεί αύριο με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. ZHANG Zhijun, τον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων (NDRC) κ. ΖHANG Ping, τον Υφυπουργό Εμπορίου κ. JIANG Yaoping, καθώς και τον Πρόεδρο της China Investment Corporation κ. LOU Ziwai. Την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με την Υφυπουργό Εξωτερικών κα FU Ying, την Αντιπρόεδρο του State-owned Assets Supervision and Administration Commission of the State Council κα. HUANG Danhua, και τον Πρόεδρο της China Development Bank κ. JIANG Chaoliang. Τέλος την Πέμπτη, θα συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της Κινεζικής κυβέρνησης κ. LI Keqiang.

Στην Κίνα έχουν επίσης μεταβεί ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ. κ. Νικόλαος Μπάρδης και ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών κ. Παντελής Τζωρτζάκης, οι οποίοι θα έχουν σειρά επαφών με κινεζικούς φορείς και επιχειρήσεις στη βάση συγκεκριμένων σχεδίων επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.