ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με αλλαγές η επανακατάθεση το νέο φορολογικό

20:20 - 27 Μαρ 2012 | Οικονομία
Στο νέο φορολογικό θα επανακατατεθεί άλλη ρύθμιση μετά την απόσυρση και τυπικά της διάταξης που καθιστούσε τεκμήριο διαβίωσης την ύπαρξη παταριών και σοφιτών που τακτοποιηθήκαν, όπως ενημέρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου στην Επιτροπή Οικονομικών.

«Την αποσύρουμε» ανέφερε και εξήγησε ότι δεν μπορεί να έχουν ευνοϊκή αντιμετώπιση αυτοί που αυθαιρέτησαν. «Υπάρχει χρονική μετάθεση δια της οποίας σταματά η παραφιλολογία και η κακοπιστία» είπε επί της ουσίας της ρύθμισης.

Αναφορικά με την αποχώρηση της ΝΔ από τον διάλογο για το νέο φορολογικό ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για «δυσάρεστη εξέλιξη» και απέδωσε δίκιο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς την κριτική της ότι η ρύθμιση δεν είχε γίνει γνωστή στο υπουργικό συμβούλιο.

Σχετικά με το θέμα της συμφωνίας με την Siemens ο κ. Οικονόμου ανέφερε ότι είναι η καλύτερη συμφωνία σε σχέση με αυτές που έχουν γίνει σε άλλες χώρες. «Η εταιρεία δεσμεύεται για συγκεκριμένο ύψος επενδυτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα για λιμνάζοντα έργα και αναλαμβάνει δέσμευση για περαιτέρω επένδυση πολλών δεκάδων εκατομμυρίων» εξήγησε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.