ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΛΚΟ: Εξαγόρασε 4 ετερόρρυθμες εταιρείες ΑΠΕ

10:10 - 06 Αυγ 2012 | Οικονομία
Στην απόκτηση του 99% του εταιρικού κεφαλαίου 4 επί πλέον ετερορρύθμων εταιρειών (εταιρικό κεφάλαιο εκάστης 1000 ευρώ) έναντι του τιμήματος των 990 ευρώ για κάθε μία, προχώρησε η ΆΛΚΟ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι εταιρείες έχουν σκοπό την παραγωγή, εμπορία και διάθεση ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ειδικότερα από φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος 2.499,64 kw προκειμένου να προχωρήσει στις σχετικές επενδύσεις κατασκευής και λειτουργίας φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα οικονομικά μεγέθη των ανωτέρω εταιρειών  είναι μη  σημαντικά και δεν επιδρούν στα οικονομικά μεγέθη (κύκλος εργασιών –ίδια κεφάλαια-κερδοφορία) της εισηγμένης εταιρείας και δεν συντρέχει περίπτωση έμμεσης εισαγωγής σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3.1.7 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα, η Άλκο προχώρησε στην απόκτηση του 99% του εταιρικού κεφαλαίου 7 ετερορρύθμων εταιρειών (εταιρικό κεφάλαιο εκάστης 1.000 ευρώ) έναντι του τιμήματος των 990 ευρώ για κάθε μία.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.