ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ALCO: 9 στους 10 τουρίστες επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα

00:23 - 02 Νοε 2012 | Οικονομία
Ενθαρρυντικά μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας μας καταδεικνύει στατιστική έρευνα ικανοποίησης ταξιδιωτών που διεξήγαγε η εταιρεία σφυγμομετρήσεων «ALCO» με την ευγενική υποστήριξη της Olympic Air. Σύμφωνα με την έρευνα το ποσοστό πρόθεσης επανεπίσκεψης τουριστών στην Ελλάδα φτάνει το 92%, ενώ η πρόθεση σύστασης της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού από ταξιδιώτες που επισκέφθηκαν την Ελλάδα φέτος ανέρχεται σε 96%.
Η έρευνα διενεργήθηκε με δειγματοληπτικά στοιχεία από τις 24-09-2012 έως και τις 04-10-2012, σε τρία διεθνή αεροδρόμια της χώρας, και συγκεκριμένα το «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, το  «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και το «Ιωάννης Καποδίστριας» της Κέρκυρας.
 
Τα ευρήματα της παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς καταγράφουν σημαντική άνοδο της τουριστικής δυναμικής της Ελλάδας μετά το τέλος της θερινής περιόδου.
 

Τα επίσημα αποτελέσματα της έρευνας παραδόθηκαν στην Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη από τη Διευθύντρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της Olympic Air, Ρένα Σωτηριάδου, λίγο πριν τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε χθες ο ΕΟΤ στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.