ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Στουρνάρα με το προεδρείο των τραπεζών το απόγευμα της Πέμπτης

12:42 - 06 Δεκ 2012 | Οικονομία
Τις τελευταίες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα επαναγοράς χρέους θα συζητήσουν το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας με το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, όπου θα οριστικοποιηθεί το τελικό ύψος συμμετοχής του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρόγραμμα επαναγοράς χρέους. Στις 17.00 ο υπουργός Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρας θα συναντηθεί με το προεδρείο της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών, όπου θα συζητηθεί το τελικό ύψος της συμμετοχής του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στην επαναγορά.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 θα συζητηθεί εκτός από το εύρος της συμμετοχής, η πορεία της διαδικασίας μέχρι σήμερα, αλλά και ζητήματα που άπτονται της κεφαλαιακής ενίσχυσης των τραπεζών.

Το πρωί της Παρασκευής θα συνεδριάσουν τα διοικητικά συμβούλια των ελληνικών τραπεζών για να εγκρίνουν την συμμετοχή τους ή όχι στο πρόγραμμα επαναγοράς χρέους.

Το βιβλίο προσφορών για την επαναγορά χρέους θα κλείσει στις 19.00 ώρα Ελλάδος της Παρασκευής, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει παράταση της διαδικασίας. Πάντως, μέχρι τις έως τώρα πληροφορίες, η επαναγορά χρέους εξελίσσεται ικανοποιητικά

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.