ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις αρχές Μαρτίου το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

19:47 - 03 Ιαν 2013 | Οικονομία
Από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου

Την προσεχή Τρίτη θα γίνει συνάντηση εργασίας του κ. Βενιζέλου με την ΚΟ, την Τετάρτη θα συνεδριάσει η Γραμματεία της ΚΟΕΣ και την Πέμπτη θα διεξαχθεί συνάντηση με πρώην βουλευτές και πρώην στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Ταυτόχρονα προγραμματίζονται εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, εν όψει του Συνεδρίου, με την παρουσία του κ. Βενιζέλου, οι οποίες θα γίνουν στο διάστημα από 11 έως 21 Ιανουαρίου.

 

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και διάλογος με τους παραγωγικούς φορείς με θέμα το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης.

 

Στο μεταξύ στην Ιπποκράτους φέρονται αποφασισμένοι να εξαπολύσουν αντεπίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έχει οργανώσει «πολιτική σκευωρία».

 

Επίσης, συνεχίζονται οι πολιτικές πρωτοβουλίες του Κινήματος στο εσωτερικό της κυβέρνησης, με στόχο τον αποτελεσματικότερο συντονισμό του κυβερνητικού έργου και την «επίλυση θεμάτων που αφορούν την κοινωνία».

 

Στοπλαίσιο αυτών των πρωτοβουλιών, την προσεχή Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Κ.Ο. Γιάννη Μανιάτη και τους βουλευτές Γιώργο Ντόλιο και Παναγιώτη Ρήγα, θα επισκεφθεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα της διαθεσιμότητας και των οργανισμών των υπουργείων.

 

Παράλληλα, νέες πρωτοβουλίες αναμένεται να αναληφθούν για το φορολογικό νομοσχέδιο ενόψει της ψήφισής του, «με στόχο να επιτευχθούν βελτιώσεις και να στηριχθεί η τροπολογία για τις ευπαθείς ομάδες».

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.