ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΑΙΠΕΔ: Την ερχόμενη εβδομάδα η δεσμευτική πρόταση για την Κασσιόπη - Αναμένονται οι δεσμευτικές προσφορές για ΔΕΠΑ - ΔΕΣΦΑ

20:58 - 24 Ιαν 2013 | Οικονομία
ΤΑΙΠΕΔ: Την ερχόμενη εβδομάδα η δεσμευτική πρόταση για την Κασσιόπη - Αναμένονται οι δεσμευτικές προσφορές για ΔΕΠΑ - ΔΕΣΦΑ
Διορισμός του Γ. Κουτσουδάκη στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων αποφάσισε το Δ.Σ. του Ταμείου.

Το Ταμείο Αξιοποιήσης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υποβάλει δεσμευτική προσφορά για το ακίνητο στην Κασσιόπη της Κέρκυρας ο μοναδικός ενδιαφερόμενος επενδυτής. Στο Δ.Σ. του Ταμείου αποφασίστηκαν τα εξής:

 

• Εγκρίθηκαν τα τεύχη του διαγωνισμού για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για τις ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ.

• Εγκρίθηκε η σύμβαση παραχώρησης του ακινήτου στην Κασσιόπη της Κέρκυρας. Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής θα κληθεί να υποβάλει δεσμευτική οικονομική προσφορά την επόμενη εβδομάδα.

• Εγκρίθηκε η βελτίωση του μηχανισμού πρόσθετου οικονομικού ανταλλάγματος (earn-out clause) στα τεύχη της Β’ Φάσης του διαγωνισμού για την αξιοποίηση του ακινήτου στην Αφάντου της Ρόδου.

• Διορίσθηκε ο κ. Γεώργιος Κουτσουδάκης στο Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων.

Ο κ. Γ. Κουτσουδάκης έχει πλέον των 20 ετών εμπειρία σε θέσεις υψηλής ευθύνης στον τομέα των χρηματοδοτήσεων, επενδύσεων και διαχείρισης διαθεσίμων, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί με συγχωνεύσεις, εξαγορές και διωτικοποιήσεις.

 
Τελευταία τροποποίηση στις 21:14 - 24 Ιαν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.