ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πωλητήριο» για την ελληνική προξενική κατοικία στο Λονδίνο – Τιμή εκκίνησης τα 25,5 εκατ. ευρώ

13:52 - 07 Φεβ 2013 | Οικονομία
Το ελληνικό Δημόσιο θα πουλήσει την προξενική κατοικία στο πλαίσιο πλαίσιο της εκποίησης των έξι ακινήτων που διαθέτει στο εξωτερικό.

Πωλητήριο για έξι ακίνητα του εξωτερικού έβγαλε το ελληνικό Δημόσιο που βρίσκονται σε πόλεις όπως οι Βρυξέλλες, το Βελιγράδι και το Λονδίνο. Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg η τιμή εκκίνησης για την κατοικία του Έλληνα προξένου στη βρετανική πρωτεύουσα είναι οι 22 εκατ. λίρες.

Τα άλλα ακίνητα προς πώληση περιλαμβάνουν μια έκταση γης 8.000 στρεμμάτων στη Λευκωσία, με ελάχιστο τίμημα 5 εκατ. ευρώ, ένα κτίριο 8 ορόφων στις Βρυξέλλες, με ελάχιστο τίμημα 3,3 εκατ. ευρώ και ένα τετραώροφο κτίριο στο Βελιγράδι, με ελάχιστο τίμημα 2 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις πηγές.

Το συγκεκριμένο ακίνητο στο Λονδίνο είναι ένα βικτοριανό αρχοντικό 115 ετών, στο Holland Park, είναι 947 τετραγωνικά μέτρα, στο οποίο έχουν μείνει ο ιδρυτής της VirginGroup, Richard Branson και ο παρουσιαστής SimonCowell. Το Holland Parkβρίσκεται στο Kensington& Chelsea, μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Μ. Βρετανίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:56 - 07 Φεβ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.