ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Greek Crisis walk»: Η ελληνική κρίση γίνεται τουριστική ατραξιόν!

01:03 - 19 Φεβ 2013 | Οικονομία
«Greek Crisis walk»: Η ελληνική κρίση γίνεται τουριστική ατραξιόν!
Ποιο είναι το «Contex Travel» που ειδικεύεται στον τουρισμό πόλεων και θεματικά tours.

Με ένα πρωτότυπο και άκρως δελεαστικό τρόπο το αμερικανικό ταξιδιωτικό γραφείο Contex Travel διαφημίζει τη χώρα μας, έχοντας δημιουργήσει ένα πακέτο "οδοιπόρων" στην Αθήνα της Κρίσης...

Το τουρ, το οποίο θα γίνεται από οικονομολόγους και άλλους ειδικούς, θα διαρκεί τρεις ώρες περίπου με τους τουρίστες να ξεκινούν με τα πόδια από το Σύνταγμα και τη Βουλή. Ο περίπατος θα εκτείνεται προς την οδό Πανεπιστημίου, όπου εκεί θα ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι στην Τράπεζα της Ελλάδος για τις πτωχεύσεις του παρελθόντος, θα περνάει από τη Σοφοκλέους με αναφορές στη φούσκα του 1999, και θα καταλήγει σε κάποιο στέκι με ελληνικό κρασί για να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις.

 

Το τουρ, το οποίο ονομάζεται «Greek Crisis walk» θα κοστίζει 70 ευρώ κατ' άτομο ή 305 ευρώ για ομάδα 5 ατόμων, ενώ ο στόχος του είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες καλύτερα τα βαθύτερα αίτια και τις συνέπειες της κρίσης. Γι' αυτό το λόγο, οι συζητήσεις δεν θα περιοριστούν στις οικονομικές πλευρές της κατάστασης της χώρας, αλλά και στις πολιτικές δυνάμεις που έχουν αναδυθεί μέσα στα τελευταία τρία χρόνια.

Το «Contex Travel» ειδικεύεται στον τουρισμό πόλεων και θεματικά tours, ενώ διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών από όλους τους κλάδους (αρχαιολογία, ιστορία της τέχνης, κουζίνα, αστικό σχεδιασμό, περιβάλλον κ.ά.), καλύπτοντας τις εξειδικευμένες απαιτήσεις ξενάγησης.

 

Α.Τ.

Τελευταία τροποποίηση στις 02:16 - 19 Φεβ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.