ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σαββίδης: "Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα"

10:31 - 19 Απρ 2013 | Οικονομία
Σαββίδης: "Ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα"
Πρόσκληση στους Έλληνες της διασποράς να μην πτοηθούν από την οικονομική κρίση και να τολμήσουν να επενδύσουν στην Ελλάδα απηύθυνε ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας στα εγκαίνια του Μακεδονία Παλλάς, τη διαχείριση του οποίου έχει λάβει για τον επόμενο χρόνο η εταιρεία του White&Black.

Στην ομιλία του ο ομογενής επιχειρηματίας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Νιώθω πως έχω πάρει την ευλογία του Θεού, δεν φοβάμαι την οικονομική κρίση και είμαι έτοιμος να μπω στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που θα δημιουργούνται στην Ελλάδα. Φέραμε ήδη δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα, αλλά η χώρα χρειάζεται δισεκατομμύρια. Και εγώ θα φέρω δισεκατομμύρια ευρώ για να ανακάμψει η οικονομία, δεν φοβάμαι τον κίνδυνο.

 

Την Ελλάδα μπορεί να τη σώσει μόνο η διασπορά, καλώ όλους τους Έλληνες ομογενείς να επενδύσουν στη χώρα μας. Έχω την ευλογία της Εκκλησίας, όποια επιχειρηματική κίνηση κι αν κάνω, θέλω να είναι αποδεκτή από την ελληνική κοινωνία. Θέλω να νιώθω εγώ ευτυχισμένος με εσάς και εσείς με μένα, να υπάρχουν δουλειές για να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα και να γίνει η χώρα μας πραγματικός παράδεισος», κατέληξε ο Ι. Σαββίδης.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο Μητροπολίτης Άνθιμος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσαμασλής, ο τέως περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο ΓΓ Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλης Θωμόπουλος, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Μπακατσέλος, η διοίκηση και ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα του συλλόγου, καθώς και πλήθος εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

- Αυστραλία vs Ελβετία: Ποιος είναι ο πραγματικός παράδεισος κεφαλαίου;

 
Τελευταία τροποποίηση στις 11:24 - 19 Απρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.