ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαρόμετρο Τουρισμού: Αισιοδοξία για τις πληρότητες, ανησυχία για τις τιμές

00:00 - 02 Μαϊ 2013 | Οικονομία
Βαρόμετρο Τουρισμού: Αισιοδοξία για τις πληρότητες, ανησυχία για τις τιμές
Οι ξενοδόχοι -ως σύνολο- εξακολουθούν να παραμένουν αρκετά αισιόδοξοι για τη σεζόν του 2013. Ιδιαίτερα θετικές είναι οι προσδοκίες για τις πληρότητες ενώ για τις τιμές διαφοροποιούνται αναλόγως προορισμού (Πόλεις / Παραθεριστικά), σύμφωνα με το Βαρόμετρου Τουρισμού 2ου 3μήνου 2013 της GBR Consulting:

Πιο συγκεκριμένα οι ξενοδόχοι πόλεων αναμένουν αυξημένες πληρότητες το 2013 σε σχέση με το 2012, αλλά αναμένουν σημαντική πτώση τιμών. 

 

Μάλιστα, οι πλέον απαισιόδοξοι είναι οι ξενοδόχοι της Αθήνας και οι ξενοδόχοι των χαμηλών κατηγοριών (2*) που αναμένουν πτώση πληροτήτων και τιμών.
 
Στον αντίποδα, οι ξενοδόχοι των παραθεριστικών προορισμών παραμένουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το 2013 καθώς αναμένουν σημαντικές αυξήσεις πληροτήτων και τιμών. Οι ξενοδόχοι της Κρήτης είναι οι πλέον αισιόδοξοι όλων. 
 
To “Βαρόμετρο Τουρισμού” της GBR Consulting καταγράφει τις απόψεις του ξενοδοχειακού κλάδου για τρέχοντα θέματα, καθώς και τις προσδοκίες του σχετικά με τις αναμενόμενες Πληρότητες (OCC), Μέση Τιμή Δωματίου ή Πακέτου (ARR).

 

Τα αποτελέσματα του αναρτώνται στην ιστοσελίδα www.gbrconsulting.gr/barometer

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία τροποποίηση στις 07:41 - 02 Μαϊ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.