ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Corallia: «Meet your future»

16:57 - 21 Μαϊ 2013 | Οικονομία
Corallia: «Meet your future»
Εξειδικευμένες θέσεις εργασίας σε ταχύτατα αναπτυσσόμενους κλάδους υψηλής τεχνολογίας στις επιχειρήσεις του gi-Cluster, mi-Cluster και si-Cluster.

Θετικό και αισιόδοξο μήνυμα ανάπτυξης για τη χώρα εκπέμπουν τρία σημαντικά τεχνολογικά clusters στην Ελλάδα, το gi-Cluster, το mi-Cluster και το si-Cluster που διοργανώνουν Ημέρες Καριέρας με στόχο την κάλυψη θέσεων εργασίας υψηλής εξειδίκευσης, προσφέροντας απασχόληση σε ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα.

 

Στο επίκεντρο των σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων όπου δραστηριοποιούνται το gi-Cluster (τεχνολογίες παιγνίων και δημιουργικού περιεχομένου), το mi-Cluster (συστήματα και εφαρμογές νανο/ μικροηλεκτρονικής) και το si-Cluster (διαστημικές τεχνολογίες και εφαρμογές) έχουν προγραμματιστεί τρεις επιμέρους Ημέρες Καριέρας, με την υποστήριξη του Corallia [www.corallia.org].

 

Εξειδικευμένες θέσεις εργασίας

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν με λεπτομέρεια τις περιγραφές των ανοικτών θέσεων, τις εταιρείες που προσλαμβάνουν, καθώς και άλλες σχετικές πληροφορίες στην πλατφόρμα Career Match-Making [www.corallia.org/career-match-making.html]. Παράλληλα, μέσα από την πλατφόρμα δίνεται η δυνατότητα στους υποψηφίους να αναρτήσουν το βιογραφικό τους και να δηλώσουν τη θέση εργασίας που τους ενδιαφέρει.

 

cluster

 

Απαιτείται προεγγραφή!


Η συμμετοχή είναι ανοιχτή αλλά απαιτείται προεγγραφή στην πλατφόρμα. Οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση:
www.corallia.org/career-match-making.html

 

Πότε και πού
si-Cluster Career Day: 22.05 | 10:00-14:00 @Athens InnoCenter
(www.corallia.org/si-cluster-career-day.html)
gi-Cluster Career Day: 22.05 | 16:00-20:00 @Athens InnoCenter
(www.corallia.org/gi-cluster-career-day.html)
mi-Cluster Career Day: 29.05| 10:00-14:00 @Patras InnoHub
(www.corallia.org/mi-cluster-career-day.html)

 

Πρόγραμμα

 

Σύντομες παρουσιάσεις των εταιρειών, για τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρουν.
Επαγγελματικές συζητήσεις με εκπροσώπους εταιρειών, κατά τις οποίες οι υποψήφιοι θα μπορούν να παρουσιάσουν εν συντομία το βιογραφικό τους.


Ενημερωτικές ξεναγήσεις στον εκθεσιακό χώρο του Athens InnoCenter και Patras InnoHub, όπου εκτίθενται τα τεχνολογικά επιτεύγματα εταιρειών, καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Τελευταία τροποποίηση στις 17:14 - 21 Μαϊ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.