ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η λίστα των προσλήψεων στην ΕΡΤ επί Κεδίκογλου

15:22 - 13 Ιουν 2013 | Οικονομία
Λίστα με προσλήψεις που έγιναν από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση από τον Αύγουστο του 2012 -επί Σίμου Κεδίκογλου- ήρθε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς».

Ο κατάλογος των 28 προσλήψεων περιλαμβάνει γραμματείς και πλήθος ειδικών συμβούλων, με αμοιβές που φτάνουν και τις 4.000 ευρώ και ανέρχονται συνολικά σε περισσότερα από 82.000 ευρώ συνολικά.

 

Οι αμοιβές αυτές, όπως αναγράφει ο πίνακας, δεν περιλαμβάνουν τα δώρα.

 

Χαρακτηριστικά, ο σκηνοθέτης Β.Βλ. προσλήφθηκε με αμοιβή τις 4.000 ευρώ μεικτά χωρίς τα δώρα, το ίδιο Γ.Ντ., ενώ στις 3.500 ευρώ η Χ.Αρμ. με αντικείμενο εργασίας «Οργάνωση, προετοιμασία και παραγωγή τηλεοπτικής κάλυψης γεγονότων πολιτικής σημασίας, εσωτερικής και διεθνούς επικαιρότητας στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας».

 

Ο Αιμίλιος Λιάτσος έχει τρεις γραμματείς με συνολική αμοιβή 6.000 ευρώ, όσες και ο διευθύνων σύμβουλος.

 

Ακολουθεί αναλυτικά η λίστα, όπως δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2012.

 

 

Στην αντεπίθεση περνά η Ανθή Σαλαγκούδη, που έχει πολλάκις προβληθεί ως ένα εκ των χαρακτηριστικών παραδειγμάτων αναξιοκρατίας στην ΕΡΤ.


Πιο συγκεκριμένα, μετά τη δήλωση του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, ότι η Ανθή Σαλαγκούδη, σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο παρουσιαστή της ΕΡΤ, πληρώθηκε την ημέρα του «λουκέτου», στις 11 Ιουνίου, η νεαρή παρουσιάστρια δήλωσε, μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι πληρώθηκε, όπως όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, την 1η Ιουνίου.


Ενώ νωρίτερα σε άλλη ανάρτησή της στο twitter, η Ανθή Σαλαγκούδη άφησε υπονοούμενα περί προσφυγής στη δικαιοσύνη, για όσα ακούγονται για τον μισθό της.Στην αντεπίθεση περνά η Ανθή Σαλαγκούδη, που έχει πολλάκις προβληθεί ως ένα εκ των χαρακτηριστικών παραδειγμάτων αναξιοκρατίας στην ΕΡΤ.



Τελευταία τροποποίηση στις 17:05 - 13 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.