ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το κλειστό δείπνο του Άσμουσεν

23:02 - 21 Αυγ 2013 | Οικονομία
Το κλειστό δείπνο του Άσμουσεν
«Power dinner» όπως το ονομάζουν οι αγγλοσάξονες δόθηκε προς τιμή του Γεργκ Ασμουσεν της ΕΚΤ στην Ιθάκη της Βουλιαγμένης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα χθες.

Οι συνδαιτημόνες αποτελούν την αφρόκρεμα του ελληνικού επιχειρείν και φαίνεται πως η γνώμη τους για τα δρώμενα στην Ελλάδα είναι βαρύνουσα, αφού όλοι οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι που επισκέπτονται τη χώρα μας δεν παραλείπουν να έχουν επαφή μαζί τους.

Στο δείπνο προσκεκλημένοι ήταν οι Μιχάλης Τσάμαζ, Πρόεδρος ΟΤΕ (ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές υποδομών στη χώρα), Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος (Εφοπλιστής και Πρόεδρος του Costa Navarino, της μεγαλύτερης τουριστικής επένδυσης των τελευταίων ετών), Δημήτρης Μαντζούνης της ALPHA BANK (αναμένεται να αναλάβει την ηγεσία της Τράπεζας μετά την αποχώρηση του Γ. Κωστόπουλου πριν το τέλος του χρόνου), Θεόδωρος Βενιάμης, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος του Βιομηχανικού Ομίλου και Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita (οι δύο τελευταίοι είναι οι επικρατέστεροι να διαδεχθούν τον Δημήτρη Δασκαλόπουλο στο τιμόνι του ΣΕΒ την προσεχή άνοιξη).

Το μόνο που δεν είναι τυχαίο είναι ότι από το δείπνο απουσίαζαν οι πολιτικοί.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.