ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Σαμαρά με τους επικεφαλής της Google και της ZTE

10:27 - 10 Οκτ 2013 | Οικονομία
Συνάντηση Σαμαρά με τους επικεφαλής της Google και της ZTE
Ξεκινούν οι εργασίες του κέντρου εφοδιαστικής αλυσίδας της ZTE στον Πειραιά.

Με τον εκτελεστικό πρόεδρο της Google, Έρικ Σμιντ, και τον επικεφαλής της εταιρείας ZTE, Χου Γουέι Γκι θα συναντηθεί την Πέμπτη ο πρωθυπουργός.

Ο Σμιντ βρίσκεται στην Ελλάδα, φιλοξενούμενος του Megaron Plus, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η διάλεξη που θα δώσει το απόγευμα.

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της ΖΤΕ γίνεται σε συνέχεια των επαφών που είχαν εκπρόσωποι της επιχείρησης με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Σημειώνεται ότι εντός των επόμενων μηνών ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή του κέντρου εφοδιαστικής αλυσίδας (logistic center ) της ZTE στον Πειραιά.

zte600 101013

Η κινεζική εταιρεία -η 4η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως- σχεδιάζει να πραγματοποιήσει και άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα, όπως η δημιουργία ενός Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης, καθώς και παραγωγική μονάδα η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής Αγοράς.

Ήδη από τα τέλη του 2012 ο πρωθυπουργός έχει συναντηθεί με επικεφαλής και εκπροσώπους πολυεθνικών ή μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, προκειμένου να ενημερωθεί για τα επενδυτικά τους σχέδια.

Μεταξύ άλλων συναντήθηκε με εκπροσώπους της Unilever, των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και του ΟΤΕ.

google-schmidt460

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.