ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ. Χατζηδάκης: Πυλώνας ο τουρισμός

12:17 - 22 Οκτ 2013 | Οικονομία
Κ. Χατζηδάκης: Πυλώνας ο τουρισμός
Τη μεγάλη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στον τομέα του τουρισμού επιβεβαίωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, από το βήμα του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Σε μια περίοδο όπου υπάρχει διάχυτη ικανοποίηση για το αυξημένο τουριστικό ρεύμα προς τη χώρα μας κατά την καλοκαιρινή σεζόν, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης υπογράμμισε ότι ο τουρισμός θα έχει κεντρική θέση στο νέο ΕΣΠΑ. Και όπως εξήγησε, αυτό δεν γίνεται για δημόσιες σχέσεις, αλλά επειδή «τα αποτελέσματα του τουρισμού είναι άμεσα για την ελληνική οικονομία». Ο υπουργός επισήμανε, ακόμη, ότι θα υπάρξει συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για την καλύτερη διάχυση των κονδυλίων στην αγορά.

 

Αναφορικά με τα οικονομικά μεγέθηκε και εν αναμονή της σκληρής διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με την τρόϊκα, ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, τόνισε ότι το 2013 φαίνεται ότι θα είναι το τελευταίο έτος με ύφεση στη χώρα μας. Ο ίδιος προέβλεψε ότι «το 2014 θα φανούν τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:33 - 22 Οκτ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.