ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με "άσο στο μανίκι" περιμένει ο Γ. Στουρνάρας την τρόϊκα

01:01 - 03 Φεβ 2014 | Οικονομία
Με "άσο στο μανίκι" περιμένει ο Γ. Στουρνάρας την τρόϊκα
Με μια μεγάλη έκπληξη, η οποία "θα επιδράσει καταλυτικά στις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα", αναμένεται να υποδεχθεί ο υπουργός Οικονομικών, στην Αθήνα, τους επικεφαλής της τριμερούς των δανειστών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Το Βήμα".

Ειδικότερα, ο κ. Στουρνάρας, έχει στη διάθεσή του στοιχεία- "έκπληξη" για την εξέλιξη των δημοσίων οικονομικών και άλλων μεγεθών της Οικονομίας. Στοιχεία που- σύμφωνα πάντα με "το Βήμα"- θα αποκαλύψει τις επόμενες ημέρες, όχι για να μας κρατά όλους σε αγωνία. Απλώς, αναμένει την επισημοποίησή τους από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προκειμένου να τα γνωστοποιήσει στη συνέχεια.

beprepa020214

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Οικονομικών μιλάει για "μεγάλη έκπληξη", η οποία θα επιδράσει καταλυτικά στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

 

Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι δεν έχει ενημερώσει με ακρίβεια ούτε τον πρωθυπουργό, ακριβώς επειδή θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος και τα στοιχεία να μην επιδέχονται ουδεμίας αμφισβήτησης. "Υπομονή λίγες μέρες ακόμη" απαντά χαρακτηριστικά.

 

Στις ιδιαίτερες συνομιλίες του, ο κ. Στουρνάρας αναφέρει ότι τα στοιχεία αυτά καθαυτά θα δώσουν και την εξήγηση για τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται από το περασμένο φθινόπωρο στην ολοκλήρωση των συνομιλιών με την τρόικα.

Bepreparedtobesurprised020214

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.