ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πιστώθηκε η εκλογική αποζημίωση σε 27.082 δικαστικούς αντιπροσώπους

10:11 - 18 Ιουν 2014 | Οικονομία
Πιστώθηκε η εκλογική αποζημίωση σε 27.082 δικαστικούς αντιπροσώπους
Είναι πρώτη φορά που η πληρωμή των εμπλεκομένων στην διεξαγωγή των εκλογών γίνεται μετά από ένα μήνα χωρίς μάλιστα να καταβληθούν τα χρήματα σε όλους τους δικαιούχους.

Πιστώθηκε σήμερα, Τετάρτη, η εκλογική αποζημίωση σε 27.082 δικαστικούς αντιπροσώπους, γραμματείς, εφόρους, αναπληρωτές εφόρους και αναπληρωτές δικαστικών αντιπροσώπων που μετείχαν στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου. 

Ωστόσο, αν και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ολοκλήρωσε την πληρωμή 27.082 δικαιούχων της ειδικής αποζημίωσης, το 40% των δικαστικών αντιπροσώπων δεν έχει ακόμη πληρωθεί και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για το πότε θα λάβουν τα χρήματα τους.

Υπενθυμίζεται πως για την πληρωμή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ), μέσω της διεύθυνσης της ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων από τον κάθε δικαιούχο (έφορο, δικαστικό αντιπρόσωπο, γραμματέα κλπ). Η πρόσβαση στο σύστημα για την συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού γίνεται μόνο με την χρήση των προσωπικών κωδικών του φορολογουμένου στο Taxis.

  • Οι δικαιούχοι θα μπορούν να ενημερώνονται από σήμερα για την πορεία της αίτησης τους στην διαδικτυακή διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.