ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Η Ελλάδα στηρίζεται από την Κίνα"

15:41 - 19 Ιουν 2014 | Οικονομία
"Η υπογραφή των συμφωνιών από τον Έλληνα και τον Κινέζο πρωθυπουργό αποδεικνύει για άλλη μία φορά την πραγματική φιλία που τρέφει η Κίνα για την Ελλάδα, αποδεικνύει το περιθώριο συνεργασιών που προσφέρονται για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο της ελληνοκινεζικής συνεργασίας και μας κάνει περήφανους ως Έλληνες πολίτες και επιχειρηματίες".

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Κ. Γιαννίδης. Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο χαιρετίζει ένθερμα την επίσκεψη του πρωθυπουργού της ΛΔ της Κίνας, Λι Κετσιάνγκ, και δηλώνει την απόλυτη ικανοποίησή του για την υπογραφή των στρατηγικών συμφωνιών μεταξύ ελληνικών και κινεζικών επιχειρήσεων.

 

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Κίνα σήμερα είναι στο πλευρό της Ελλάδας, με την COSCO να έχει κάνει την πρώτη μεγάλη ξένη επένδυση, αποτελώντας την καλύτερη προβολή της χώρας και προσελκύοντας και άλλες ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, η οποία, μέχρι να χτυπήσει την πόρτα της η κρίση, ήταν αφιλόξενη στους ξένους επενδυτές.

 

Επιθυμία του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου ως αρμόδιου θεσμικά επιχειρηματικού φορέα για τη συνεργασία Ελλάδας και Κίνας είναι να διευρυνθεί περαιτέρω η συνεργασία και οι κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα.

akin190614

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.