ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Διαύγεια οι οριστικοί πίνακες για το voucher εργασιακής εμπειρίας

08:40 - 07 Οκτ 2014 | Οικονομία
Στη Διαύγεια οι οριστικοί πίνακες για το voucher εργασιακής εμπειρίας
Δημοσιεύτηκαν στη "Διαύγεια" οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων για τις 30.000 θέσεις του προγράμματος «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».

Δημοσιεύτηκαν στη "Διαύγεια" οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων και επιλαχόντων για τις 30.000 θέσεις του προγράμματος «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας» και για τις 12.000 θέσεις του προγράμματος «Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 18 έως 24 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».


Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν στους ωφελούμενους ανέργους:


• Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 έως 120 ωρών, με έμφαση στην ανάπτυξη οριζόντιων δεξιοτήτων
• Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, συνολικής διάρκειας 380 έως 450 ωρών και με διάρκεια έως τους 6 μήνες
• Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος www.voucher.gov.gr και από την ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων δράσεων ΕΚΤ www.eye-ekt.gr, χρησιμοποιώντας τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (ΚΑΥΑΣ).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.