ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απέρριψε το Σ.τ.Ε. την προσφυγή της Ιντραλότ για τον Ιππόδρομο

17:46 - 10 Νοε 2014 | Οικονομία
Απέρριψε το Σ.τ.Ε. την προσφυγή της Ιντραλότ για τον Ιππόδρομο
Aπέρριψε το ΣτΕ τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Intralot σύμφωνα με τα οποία ζητούσε την αναστολή όλων των διαδικασιών και των αποφάσεων του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την ανακήρυξη του ΟΠΑΠ ως πλειοδότη στον διαγωνισμό για το ιπποδρομιακό στοίχημα στην Ελλάδα μέχρι να εκδικαστεί η κύρια προσφυγή.

 

 

Η Intralot με τα ασφαλιστικά μέτρα ζητούσε  το πάγωμα των διαδικασιών μέχρι να εκδικαστεί η κύρια προσφυγή, καταγγέλλοντας «φωτογραφικό διαγωνισμό» αλλά και παραβίαση της μυστικότητας των προσφορών, αφού υπήρξε δημοσιοποίηση της πρόθεσης του ΟΠΑΠ να καταθέσει προσφορά 40 εκατ. ευρώ. Επίσης επισήμανε πως παρατύπως κηρύχθηκε άγονη η αρχική διαδικασία, στην οποία είχε καταθέσει προσφορά 5.250.000 ευρώ και υποστήριξε  ότι παρανόμως απαλείφθηκε στον νέο διαγωνισμό το τεχνικό κριτήριο της προεπιλογής με βάση την εμπειρία στη διοργάνωση ιπποδρομιών, την οποία δεν διέθετε ο ΟΠΑΠ.

 

Με δεδομένη την παραπάνω απόφαση, οι διαδικασίες να περάσει η σύμβαση παραχώρησης του ιπποδρομιακού στοιχήματος από το Ελεγκτικό Συνέδριο και τη Βουλή θα προχωρήσουν βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.