ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέλος του ΣΕΤΕ η Euromedica, ποντάρει στα οφέλη από τον ιατρικό τουρισμό

11:59 - 15 Δεκ 2014 | Οικονομία
Από σήμερα ο Όμιλος EUROMEDICA, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός πάροχος Υγείας στην Ελλάδα, αποτελεί μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Η ένταξη στον ΣΕΤΕ σηματοδοτεί την εντατικότερη δραστηριοποίηση του Ομίλου στον ιατρικό τουρισμό, σε έναν κλάδο με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης, που ενισχύονται τόσο από τη γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας, όσο και από την υψηλή κατάρτιση του εγχώριου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

 

Διαθέτοντας περισσότερες από 1.650 νοσοκομειακές κλίνες, πάνω 2.600 εργαζόμενους και 10.500 συνεργαζόμενους ιατρούς, σε 69 μονάδες, σε 25 πόλεις της Ελλάδας, ο Όμιλος EUROMEDICA στοχεύει στην εδραίωση του στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας.

Ο κ. Σπύρος Κοτρώτσιος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Euromedica, εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίηση του από την ένταξη του Ομίλου στην οικογένεια του ΣΕΤΕ, δηλώνοντας:

«Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι τα οφέλη από την προώθηση του ιατρικού-τουριστικού προϊόντος είναι πολλαπλασιαστικά  για την ελληνική οικονομία. Ωστόσο, προκειμένου να αναπτυχθεί σε γερές βάσεις ο ιατρικός τουρισμός, απαιτείται στρατηγικός σχεδιασμός, σταθερές συνέργιες μεταξύ της ιατρικής και του τουρισμού, αλλά και των άλλων συναφών κλάδων. Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος EUROMEDICA εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο μέσα από τη στρατηγική συμμαχία του με τον ΣΕΤΕ. Η τεχνογνωσία, η μεγάλη γεωγραφική κάλυψη, το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών του δικτύου της EUROMEDICA, σε συνδυασμό με το διεθνές κύρος και την αξιοπιστία του ΣΕΤΕ, αποτελούν ένα σημαντικό βήμα για την απελευθέρωση της δυναμικής του ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας».

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.