ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Μαρινών Ελλάδας

22:00 - 31 Μαρ 2015 | Οικονομία
Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Μαρινών Ελλάδας
Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 οι αρχαιρεσίες της 8ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας με την εκλογή επτά μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης.
Το νέο ΔΣ έχει διετή θητεία και συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:
 
1.      Σταύρος Κατσικάδης, Μαρίνα Φλοίσβου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2.      Νικόλαος Κουτσοδόντης - Mαρίνα Γουβιών, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3.      Σταύρος Καρνάκης - Μαρίνα Αθηνών, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4.      Παναγιώτης Παππάς - Μαρίνα Αλίμου, ΤΑΜΙΑΣ
5.      Σταύρος Αντωνάκας - Olympic Marine, ΜΕΛΟΣ
6.      Αγγελος Κόπιτσας - Μαρίνα Ζέας, ΜΕΛΟΣ
7.      Ηλίας Τέφας - Κλεοπάτρα Μαρίνα, ΜΕΛΟΣ
 
Ο κ. Κατσικάδης, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος για τρίτη συνεχόμενη θητεία, δήλωσε ότι «η Ένωση Μαρινών Ελλάδας, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, θα συνεχίσει το έργο της με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και ορθολογισμό του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη δημιουργία και λειτουργία των τουριστικών λιμένων στη χώρα μας. 
 
Επιπλέον, θα εντατικοποιήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία κινήτρων με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών μαρινών στο χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού, καθώς και της σημασίας του στην τοπική οικονομία.»
 
Η ΕΜΑΕ, η οποία αποτελείται σήμερα από 22 οργανωμένους τουριστικούς λιμένες, ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό την εκπροσώπηση των τουριστικών λιμένων της ελληνικής επικράτειας, την αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τη μελέτη και επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην ανάπτυξη των τουριστικών λιμένων.
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.