ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μάρδας: Έχουμε λεφτά για ΔΝΤ & υποχρεώσεις εντός

11:30 - 04 Απρ 2015 | Οικονομία
Μάρδας: Έχουμε λεφτά για ΔΝΤ & υποχρεώσεις εντός
Μιλώντας, το πρωί του Σαββάτου, στο Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας δήλωσε ότι υπάρχουν χρήματα για να γίνουν οι πληρωμές μισθών, συντάξεων και όλων των άλλων υποχρεώσεων της επόμενης εβδομάδας, διαβεβαιώνοντας πως υπάρχουν τα χρήματα για να καταβληθεί και η δόση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) στις 9 Απριλίου και πρόσθεσε ότι οι εντολές πληρωμών θα δοθούν στις 8 Απριλίου.

"Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μπορούμε να πληρώσουμε στους χρόνους που πρέπει τις υποχρεώσεις μας", τόνισε ο κ. Μάρδας.

 

Σε ερώτηση σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι η κυβέρνηση διερευνά και άλλες πηγές χρηματοδότησης, ο κ. Μάρδας επεσήμανε πως υπάρχουν επισκέψεις ανωτάτων στελεχών της κυβέρνησης σε όλο τον κόσμο και σημείωσε ότι αυτές οι επισκέψεις αυτές συνδέονται και με τη χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας.

 

Όσον αφορά στον ΕΝΦΙΑ, είπε ότι είναι αρμοδιότητα της κ. Βαλαβάνη και αρκέστηκε να επισημάνει πως θα αντικατασταθεί από έναν φόρο που θα ελαφρύνει τα μικρά και μεσαία στρώματα, σημειώνοντας πως "όλα τα υπόλοιπα είναι καλό να τα ακούσετε όταν θα οριστικοποιηθεί το σχέδιο".

Τελευταία τροποποίηση στις 11:33 - 04 Απρ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.