ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατηγορούμενος για δωροδοκία ο Μαρινάκης

12:36 - 12 Μαϊ 2015 | Οικονομία
Κατηγορούμενος για δωροδοκία ο Μαρινάκης
Καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι επισήμως πλέον κατηγορούμενος από τον ανακριτή διαφθοράς, για δωροδοκία και χειραγώγηση αποτελέσματος στον αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 που διεξήχθη στις 6 Ιανουαρίου του 2013!

Ο ειδικός ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης οδηγήθηκε στα επιβαρυντικά συμπεράσματά μετά τις καταθέσεις του προπονητή της επαρχιακής ομάδας Δημήτρη Καλαΐτζίδη και του ποδοσφαιριστή Νίκου Γεωργέα, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι στο ημίχρονο του αγώνα, ο γενικός αρχηγός της Βέροιας, Γ. Λαναρής εισήλθε στα αποδυτήρια και μεταφέροντας εντολή του προέδρου της ΠΑΕ, Γ. Αρβανιτίδη, τους διαμήνυσε ότι πρέπει να χάσουν το παιχνίδι και μάλιστα με σκορ Over (σ.σ: πάνω από δύο γκολ), όπερ και συνέβη.

Πραγματογνωμοσύνη για τον στοιχηματισμό του συγκεκριμένου αγώνα, η οποία έχει τον χαρακτήρα ένορκης κατάθεσης στον ανακριτή, αποκαλύφθηκε στον Σκάϊ, το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως προκύπτει, το ματς έκανε τζίρο εκτός ΟΠΑΠ 521.379 ευρώ και θεωρείται στοιχηματικά ύποπτο, καθώς παρατηρήθηκε έντονος στοιχηματισμός στο Over μετά το 60΄και ενώ ο Ολυμπιακός προηγείτο με 1-0.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες η έκβαση του αγώνα ήταν προαποφασισμένη και το γνώριζαν αυτό και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.  

Τελευταία τροποποίηση στις 12:54 - 12 Μαϊ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.