ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΕΒ: Προτάσεις για μεταρρυθμίσεις σε 11 τομείς

14:20 - 18 Μαϊ 2015 | Οικονομία
ΣΕΒ: Προτάσεις για μεταρρυθμίσεις σε 11 τομείς
Προτάσεις για μεταρρυθμίσεις σε 11 τομείς πολιτικής παρουσίασε ο γενικός διευθυντής του ΣΕΒ κ. Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στην πρωινή συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου.

Πρόκειται για 82 προτάσεις στους τομείς: Φορολογική Δικαιοσύνη, Πρόσβαση στη Χρηματοδότηση, Μείωση Ενεργειακού Κόστους, Βιομηχανική Πολιτική, Σύγχρονο Σύστημα Αδειοδότησης, Λειτουργικός Χωροταξικός Σχεδιασμός για τις Επιχειρήσεις, Ποιοτική και Ταχεία Απονομή Δικαιοσύνης, Δομές Ποιότητας για τη βελτίωση της Ανταγωνιστικότητας, Εποπτεία Αγοράς και Κανόνες στον Ανταγωνισμό, Καλή Νομοθέτηση και Ρυθμιστική Διοίκηση και στοχεύουν σε περισσότερες και καλύτερες θέσεις Εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα.

«Θέλουμε, είπε, μια Ελλάδα δυναμικό κέντρο της ευρωπαϊκής περιφέρειας, με στέρεους θεσμούς, ελκυστικό κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον, που προάγει τις εξαγωγές, την καινοτόμο επιχειρηματικότητα, την παραγωγή και τις ποιοτικές υπηρεσίες, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη γνώση, τη συνοχή, τις ίσες ευκαιρίες και το κράτος δικαίου», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θ. Φέσας.

Ο νέος Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, σημείωσε ότι οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν μια μεταβατική περίοδος σε όλα τα επίπεδα με μια νέα Κυβέρνηση στη χώρα μας, με νέα ηγεσία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και νέο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και με νέα Διοίκηση στον ΣΕΒ. Για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στον Σύνδεσμο, ο ΣΕΒ τίμησε τον τέως αντιπρόεδρο κ. Χάρη Κυριαζή ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Προέδρου στο νέο σχήμα Στέγης Βιομηχανίας/ΙΒΕΠΕ, όπου θα εποπτεύει την οργάνωση των εργασιών τεκμηρίωσης των θέσεων του ΣΕΒ.

Γ.Α.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.