ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Για κλοπή ρεύματος διώκεται το Mega

13:57 - 10 Ιουν 2015 | Οικονομία
Για κλοπή ρεύματος διώκεται το Mega
Ποινική δίωξη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος κατ' εξακολούθηση άσκησε η αρμόδια Εισαγγελία, μετά από τη διαπίστωση ότι είχε παραβιαστεί η παροχή της Τηλέτυπος MEGA AE, με αποτέλεσμα να καταγράφει μικρότερη κατανάλωση.

Τα επίσημα στοιχεία διαβίβασε εγγράφως στη Βουλή, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Νίκος Παρασκευόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που είχαν καταθέσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Ραχήλ Μακρή.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης ενημερώνει τους δύο βουλευτές ότι τον περασμένο Ιούλιο (4.7.2014) είχε κατατεθεί ερώτηση από την βουλευτή Ραχήλ Μακρή με θέμα αν υφίσταται ρευματοκλοπή μειωμένης καταγραφής μετρητή της εταιρείας Τηλέτυπος MEGA AE. Η συγκεκριμένη ερώτηση διαβιβάστηκε στις 23.7. 2014 από τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως ποινική δικογραφία, η οποία χρεώθηκε σε Εισαγγελέα και την 10.10.2014 διαβιβάστηκε στο 2ο Πταισματοδίκη Αθηνών για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Μετά το πέρας της έρευνας, η δικογραφία επεστράφη στην ως άνω Εισαγγελία και την 2.12.2014, αφού έλαβε ειδικό αριθμό, χρεώθηκε σε Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη, κατά ενός προσώπου για την αξιόποινη πράξη της κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος κατ΄ εξακολούθηση και η εν λόγω υπόθεση διαβιβάστηκε την 16.2.2015 στο Τμήμα Κατηγορητηρίων προκειμένου να εισαχθεί στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.