ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ed Nusbaum: Κρίσιμος ο ρόλος του ΧΑ

18:30 - 13 Οκτ 2015 | Οικονομία
Με την ευκαιρία του Ετήσιου Παγκόσμιου Συνεδρίου της Grant Thornton που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε πανηγυρική εκδήλωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο κ. Ed Nusbaum, Global CEO της Grant Thornton κήρυξε τη λήξη της διαπραγμάτευσης της σημερινής ημέρας χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι

Ο κ. Nusbaum, κατά το σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε: “Ο ρόλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι κρίσιμος στην πορεία της Ελλάδας προς την ανάπτυξη και είναι τεράστια τιμή για μένα να κηρύττω το κλείσιμο της διαπραγμάτευσης».

unnamed2

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης δήλωσε με την ευκαιρία της εκδήλωσης : «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να φιλοξενούμε σήμερα τον κ. Nusbaum στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η πραγματοποίηση του Ετήσιου Παγκόσμιου Συνεδρίου της Grant Thornton στην Αθήνα, σε μια περίοδο που οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα προσελκύουν ενδιαφέρον από το σύνολο της παγκόσμιας επενδυτικής κοινότητας, δίνει μια μοναδική δυνατότητα στο διεθνές δίκτυο της εταιρίας να εξοικειωθεί με την ελληνική οικονομία και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει. Αποτελεί επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία διερεύνησης τρόπων αξιοποίησης της παγκόσμιας τεχνογνωσίας της Grant Thornton, κυρίως δε, της σημαντικής της εμπειρίας στην παροχή βοήθειας στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις κατά τη διαδικασία άντλησης κεφαλαίων στη χώρα μας»

Τελευταία τροποποίηση στις 18:35 - 13 Οκτ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.