ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

26o Ετήσιο Συνέδριο «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας»

21:51 - 27 Νοε 2015 | Οικονομία
26o Ετήσιο Συνέδριο «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας»
Για 26η συνεχή χρονιά διοργανώνει και εφέτος το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το ετήσιο συνέδριο "Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας", με θέμα: "Επενδύσεις και Ανάπτυξη: Διαμορφώνοντας ένα Εθνικό Σχέδιο".

 

 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου 2015 σε κεντρικό ξενοδοχείο και προσωπικότητες της πολιτικής, οικονομικής, διπλωματικής, επιχειρηματικής κοινότητας, θα καταθέσουν τις απόψεις τους και θα συζητήσουν για τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας.

 

"Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας" φιλοξενεί εφέτος τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και τους εκπροσώπους των "θεσμών": Ράσμους Ρέφερ και Ντέκλαν Κοστέλο.

 

Στο συνέδριο θα παραστούν και θα καταθέσουν τις απόψεις τους τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης:

 

Ευκλείδης Τσακαλώτος-υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Σταθάκης, υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Κώστας Φωτάκης-αναπληρωτής υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Έλενα Κουντουρά-αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, καθώς και άλλοι.

 

Επίσης, στο συνέδριο θα παρευρεθούν και συμμετέχουν εκπρόσωποι διεθνών funds, καθώς και εκπρόσωποι διεθνών χρηματοδοτικών φορέων, όπως η EBRD και EIF.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.