ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αιχμές Θεοχάρη για τον ρόλο και τις αμοιβές του Κιμ

14:50 - 01 Φεβ 2016 | Οικονομία
Αιχμές Θεοχάρη για τον ρόλο και τις αμοιβές του Κιμ
Aιχμές για το ρόλο του Κορεάτη συμβούλου στο υπουργείο Οικονομικών Γκλεν Κιμ, ο οποίος... υπηρετεί την κυβέρνηση από την εποχή του Γ. Βαρουφάκη έως και σήμερα, μένοντας και στις υπηρεσίες του νυν υπουργού, Ευκλείδη Τσακαλώτου, άφησε ο Χάρης Θεοχάρης.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στο θέμα του συμβούλου του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών υπογραμμίζοντας, μάλιστα, πως το ελληνικό κράτος πληρώνει «χρυσά» τις συμβουλές του κ. Κιμ, αφού το ποσό που αναμένεται να λάβει ο Κορεάτης φαίνεται πως ανέρχεται στα 800.000 ευρώ!

"Τι κάνει ο κ. Κίμ για την ελληνική κυβέρνηση; Τον πληρώνουμε 800 χιλ. για να δίνει πληροφορίες σε ξένα funds όπως μαθαίνουμε;", αναρωτήθηκε σε tweet ο κ. Θεοχάρης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού σημείωσε ακόμη ότι "το πολιτικό σύστημα λειτουργεί ως καρκίνωμα στη χώρα, καθώς γαλούχησε το λαό στο ότι υπάρχουν μαγικές λύσεις και συγκεντρώνει υπερεξουσίες".

Υπενθυμίζεται ότι ο ρόλος αλλά και οι αμοιβές του κορεάτη συμβούλου των ΥΠΟΙΚ βρίσκονται από πέρυσι στην επικαιρότητα με τις απαντήσεις από πλευράς κυβέρνησης να μην είναι… σαφείς ούτε για τις υπηρεσίες του Κιμ, ούτε για το πόσο στον ελληνικό λαό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.