ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τροπολογία για τα δικαιολογητικά του νόμου Κατσέλη

14:33 - 12 Φεβ 2016 | Οικονομία
Τροπολογία για τα δικαιολογητικά του νόμου Κατσέλη
Μέχρι τον Απρίλιο 2016 έχουν χρονικό περιθώριο οι δανειολήπτες που έχουν καταθέσει αίτηση για το νόμο Κατσελη, αλλά δεν έχουν συμπληρωμένο φάκελο, να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Με βελτίωση της τροπολογίας που είχε καταθέσει το υπουργείο Οικονομίας και με την οποία επιμήκυνε το χρονικό διάστημα για την επικαιροποίηση των στοιχείων των δανειληπτών που έχουν υπαχθεί στο νόμο Κατσέλη αλλά εκκρεμεί η εκδίκαση της υποθεσής τους, παρέχεται η δυνατότητα ενός ακόμη μήνα για τη συμπλήρωση των φακέλων.


Το υπουργείο προχώρησε σε αυτή την απόφαση καθώς σύμφωνα με τη σχετική διάταξη του νόμου, η αρμόδια γραμματεία του δικαστηρίου δεν μπορεί να προσδιορίσει δικάσιμο της υπόθεσης εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της κατάθεσης της αίτησης.


Η νομοτεχνική βελτίωση στην τροπολογία με γενικό αριθμό 174 και ειδικό 47 που ψηφίστηκε από τη Βουλή ορίζει ότι: "Στο τρίτο εδάφιο της παραγράφου 4 του άρθρου 4 του ν.3869/2010 (Ά 130) οι λέξεις "μέχρι έν (1) μήνα" αντικαθίστανται από τις λέξεις "μέχρι δύο (2) μήνες".".

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.