ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επισκέψεις Τούρκων tour operators στη Θεσσαλονικη και Χαλκιδική

14:55 - 14 Απρ 2016 | Οικονομία
Επισκέψεις Τούρκων tour operators στη Θεσσαλονικη και Χαλκιδική
Στο πλαίσιο της Κοινής Διακήρυξης Ελλάδας-Τουρκίας για τη συνεργασία στον τουρισμό που υπέγραψε η αν. υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, και ο Τούρκος ομόλογός της στη Σμύρνη, Mahir Ünal, τον περασμένο Μάρτιο, κατά το 4ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας- Τουρκίας, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έχουν ήδη ξεκινήσει σχετικές προωθητικές τουριστικές δράσεις.

Το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Τουρκίας, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού, διοργανώνουν ταξίδι εξοικείωσης στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και στην προ του Άθω περιοχή της Χαλκιδικής, από τις 12 και έως τις 15 Απριλίου 2016.

 

Σκοπός του ταξιδιού αυτού, στο οποίο συμμετέχουν επτά από τους σημαντικότερους Tour Operators της Τουρκίας, είναι η προσέλκυση ποιοτικών επισκεπτών και Τούρκων πολιτιστικών ταξιδευτών προς τις συγκεκριμένες περιοχές και κατ’ επέκταση η ανάπτυξη και η εξέλιξη της τουριστικής και οικονομικής συνεργασίας.

 

Επίσης, στις 12 Απριλίου, το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Τουρκίας, σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Αδριανούπολη, πραγματοποίησεστο Εμπορικό Επιμελητήριο της πόλης εκδήλωση προβολής της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού,μέσω παρουσίασης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, στην τούρκικη τουριστική αγορά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.