ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προ των πυλών 150 νέες θέσεις εργασίας στην ΕΥΑΘ

19:12 - 30 Μαϊ 2016 | Οικονομία
Εκατόν πενήντα προσλήψεις τους αμέσως επόμενους μήνες ανακοίνωσε σήμερα από τα κεντρικά γραφεία της ΕΥAΘ ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης - αρμόδιος για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός, αφού ευχήθηκε στη νέα διοίκηση για την ανάληψη των καθηκόντων της, διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι «η αναβάθμιση κι ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας, με πρώτη προτεραιότητα τη στελέχωσή της με νέο προσωπικό».

«Μας ενδιαφέρει η αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου της ΕΥΑΘ, οι πολιτικές ενίσχυσης της εταιρείας και αυτή ακριβώς η ανάπτυξή της είναι που μπορεί να της προσδώσει προστιθέμενη αξία», επισήμανε ο υπουργός, διαβεβαιώνοντας ότι «το Δημόσιο θα παραμείνει πλειοψηφία στο μετοχικό κεφάλαιο, ενώ θα κρατήσει και το μάνατζμεντ της εταιρείας».

Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥAΘ, Γ. Κρεστενίτης, επανέλαβε από την πλευρά του τη σημασία της πρόσληψης νέου επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού, όπως και την επιμονή του στην ανάγκη διασφάλισης του δημόσιου χαρακτήρα του νερού.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.