ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λίνα Νικολοπούλου-Στουρνάρα: Νομικές απαντήσεις στην εκστρατεία σπίλωσης

18:25 - 22 Σεπ 2016 | Οικονομία
Τη δική της απάντηση στο δημοσίευμα του περιοδικού «Hot Doc» για τις συμβάσεις της εταιρείας της με το ΚΕΕΛΠΝΟ, δίνει η σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου.

Μετά την παρέμβαση του Γιάννη Στουρνάρα και η σύζυγός του παίρνει θέση με επίσημη δήλωσή της.

 

Σύμφωνα με την ίδια, η Mindwork Business Solutions - όπως κάθε εταιρεία - υπόκειται σε τακτικούς και έκτακτους ελέγχους νομιμότητας των δραστηριοτήτων της, ιδίως όταν αυτές αφορούν συμβάσεις με φορείς του δημοσίου. Πορίσματα εκδίδονται και, εφόσον προκύψει κάτι επιλήψιμο, επιλαμβάνεται η δικαιοσύνη στο πλαίσιο των κανόνων του κράτους δικαίου.

 

Η εταιρεία μου - τονίζει η κα Νικολοπούλου - ήταν πάντα στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών χωρίς να αποκρύψει ποτέ κανένα στοιχείο, και διαμηνύει ότι «έως σήμερα ποτέ δεν έχει στοιχειοθετηθεί οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον μου ή εναντίον της εταιρείας μου».

 

Πραγματοποιώντας ειδική μνεία στο δημοσίευμα του περιοδικού, κάνει λόγο για «απροκάλυπτη και συστηματική προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για δήθεν κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά και διαπλεκόμενη λειτουργία από μια εταιρεία με ιστορία οκτώ χρόνων». Μια εταιρεία, συμπληρώνει, με καθ’ όλα σύννομη δραστηριότητα που έχει καταξιωθεί στο χώρο της, όπως αποδεικνύεται από τη διαχρονικότητά της, τα οικονομικά της μεγέθη και την εμπιστοσύνη των πελατών της.

 

«Είναι προφανές ότι αποσκοπούν στην πολιτική δίωξη ενός τρίτου προσώπου, κατά την πάγια τακτική των συκοφαντών να πλήττουν έμμεσα τον στόχο τους προσβάλλοντας τα πρόσωπα οικείων του» συμπεραίνει η κα Νικολοπούλου και αφήνει αιχμές για το γεγονός ότι από τις δεκάδες συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επιλέγονται μόνο αυτές που αφορούν την εταιρεία Mindwork Business Solutions για δημόσια διαπόμπευση και σπίλωση.

 

«Το βασικό ζητούμενο είναι ποιος είναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας» σπεύδει να σημειώσει. «Σε αυτόν τον πόλεμο διαρκείας, η εταιρεία μου και εγώ προσωπικά, θα αντιδράσουμε με όλα τα νόμιμα μέσα που μας παρέχει το κράτος δικαίου, με την απόλυτη πεποίθηση ότι και υφίσταται και λειτουργεί» καταλήγει.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:25 - 22 Σεπ 2016
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.