ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαγκάρντ: Οι όροι μας είναι γνωστοί και δεν έχουν αλλάξει!

16:42 - 06 Οκτ 2016 | Οικονομία
Λαγκάρντ: Οι όροι μας είναι γνωστοί και δεν έχουν αλλάξει!
Ξεκάθαρο μήνυμα σε Ελλάδα και θεσμούς έστειλε την Πέμπτη η Κριστίν Λαγκάρντ από την Ουάσινγκτον, σχετικά με το μέλλον του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.

«Οι όροι μας είναι γνωστοί εδώ και καιρό και δεν έχουν αλλάξει. Για να συμμετάσχουμε στο πρόγραμμα απαιτούνται βιώσιμο χρέος και σοβαρές μεταρρυθμίσεις», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η κα. Λαγκάρντ, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ενόψει των εργασιών της Συνόδου του Ταμείου, στην Ουάσιγκτον.

 

Η επικεφαλής του ΔΝΤ κάλεσε παράλληλα την ελληνική κυβέρνηση να επισπεύσει την πρόοδο στην εφαρμογή των αναγκαίων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων. «Έχει υπάρξει κάποια πρόοδος, αλλά πρέπει να γίνουν περισσότερα» σημείωσε.

 

Ασφαλώς, η κα. Λαγκάρντ θα έχει την ευκαιρία να εκφράσει και από κοντά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Χουλιαράκη τις ενστάσεις του ΔΝΤ σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα. Η ελληνική αντιπροσωπεία του ΥΠΟΙΚ θα βρίσκεται Παρασκευή και Σάββατο στην Ουάσινγκτον και στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου του ΔΝΤ, θα έχει μία σειρά από κρίσιμες συναντήσεις.

 

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Χουλιαράκη στις ΗΠΑ. Ασφαλώς, ξεχωρίζουν οι επαφές που θα έχουν με την Κριστίν Λαγκάρντ, τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, αλλά και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:47 - 06 Οκτ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.