ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνέδριο «Εφευρέσεις στον τομέα της γεωργίας και των τροφίμων: Ο δρόμος για την αγορά»

16:52 - 26 Οκτ 2016 | Οικονομία
Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (European PatentAcademy, EPO, ) διοργανώνουν Συνέδριο με θέμα «Εφευρέσεις στον τομέα της γεωργίας και των τροφίμων: Ο δρόμος για την αγορά», 10 και 11 Νοεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Στο διήμερο αυτό Συνέδριο θα αναλυθούν, από σημαντικούς εξειδικευμένους ομιλητές της Ελλάδας και του εξωτερικού, οι  πτυχές των στρατηγικών βιομηχανικής ιδιοκτησίας των ευρωπαϊκών και ελληνικών επιχειρήσεων στον κλάδο των γεωργικών προϊόντων και των τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο. 

 

Το Συνέδριο θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τη σύνταξη των αξιώσεων και θα παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα ερευνητικά αποτελέσματα σχετικά με τη Διανοητική Ιδιοκτησία στον τομέα της γεωργίας και των τροφίμων, αλλά και τις δυνατότητες προστασίας της καινοτομίας σε αυτούς τους τομείς, στο πλαίσιο του συστήματος των φυτικών ποικιλιών.

 

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου δεν έχει οικονομική επιβάρυνση. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση και αποστολή στον ΟΒΙ της επισυναπτόμενης Φόρμας Συμμετοχής.

 

Στο σεμινάρια θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία Ελληνικά - Αγγλικά.

 

Η καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής είναι: 07.11.2016

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.